Negyedóra alatt kialakult a végeredmény Pécsett

A Haladás döntetlent ért el a Pécs vendégeként az NB I utolsó fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

KG
2014. 05. 30. 20:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A meccs előtt egyetlen pont választotta el egymástól a két csapatot, így a döntetlennel a Haladás maradt hatodik, a Pécs pedig hetedik.

Az első negyedóra gyors gólváltása után valamivel veszélyesebben futballozott a hazai gárda, a szombathelyiek leginkább a három szabálytalansággal és az azokért járó sárga lapokkal tűntek ki a mezőnyből. A Pécsnek voltak még helyzetei a szünet előtt, de ezekből nem sikerült betalálni a kapuba.

A folytatásra jelentősen visszaesett a lendület és a színvonal is, így szinte egyáltalán nem forogtak veszélyben a kapuk, és az eredmény már nem változott.

PMFC-Matias – Szombathelyi Haladás 1-1 (1-1)

Pécs, 1100 néző, v.: Becséri
gólszerzők: Pölöskey P. (6.), illetve Dvorschák (14.)
piros lap: Fehér Z. (90.)
sárga lap: Horváth A. (87.), illetve Fehér Z. (34., 90.), Devecseri (37.), Dvorschák (44.), Simon Á. (67.)

PMFC-Matias: Gőcze – Romic, Balogh B., Mohl, Horváth A. – Szatmári (Frőhlich, 60.), Márkvárt, Zsdrál, Városi (Rácz, 75.) – Pölöskey P. (Wittrédi, 83.), Kővári

Szombathelyi Haladás: Rózsa – Schimmer, Devecseri, Dvorschák, Fehér Z. – Gyurján, Iszlai (Halmai, 81.), Simon Á., Medgyes (Tóth P., a szünetben) – Radó, Hrepka (Szakály A., a szünetben)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.