Ronaldo, Bale, Benzema és Diego Costa is kezd

Megvan a Bajnokok Ligája-döntőn a Real Madrid és az Atlético Madrid kezdő tizenegye.

NM
2014. 05. 24. 18:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bő egy órával a mérkőzés kezdete előtt mindkét vezetőedző kihirdette a kezdőcsapatát a labdarúgó-Bajnokok Ligája döntőjére. Az összes sérült sztár vállalja a játékot, a Realnal a sérült Pepe és az eltiltott Xabi Alonso - Varane és Khedira a két helyettes -, az Atléticónál Arda Turan hiányzik. A Realban, mint az idény során a BL-meccseken mindig, ezúttal is Casillas véd, Marcelo kispados.

Íme, a két névsor.

Atlético Madrid: Courtois – Juanfran, Miranda, Godín, Filipe Luís – Gabi, Tiago – Raúl García, Koke – Villa, Diego Costa.

Real Madrid: Casillas – Carvajal, Varane, S. Ramos, Coentrao – Modric, Khedira, Di María – Bale, Cristiano Ronaldo – Benzema

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.