Távozik az Újpest edzője, ha nem lesz kupaindulás

Nebojsa Vignjevic csak abban az esetben marad a klubnál, ha a gárda elindulhat az Európa-ligában.

WL
2014. 05. 28. 17:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Erről Gyarmati Eszter, az egyesület ügyvezető igazgatója beszélt a Sport TV Mai helyzet című műsorában szerdán, hozzátéve, hogy a keret jövőbeli összetétele is nagyban függ attól, hogy az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) illetékesei miként döntenek méltányossági kérelmükkel kapcsolatban. Az Újpestnél a szezon közben átvitték az indulási jogot egy másik gazdasági társaságba, ez pedig a szabályok értelmében hároméves kizárást von maga után a nemzetközi kupákból.

„Az elnök úr bízik benne, sikerül elérni, hogy indulhassunk az El-ben, de azt nem rejti véka alá, hogy ettől függ, milyen mértékű beruházással erősíti meg a keretet” – érintette a belga tulajdonos, Roderick Duchatelet terveit az ügyvezető igazgató.

Nebojsa Vignjevic vezetőedző szerződése a szezon végén lejár. A lila-fehérek vasárnap este a Diósgyőr legyőzésével történetük során kilencedik alkalommal hódították el a Magyar Kupát.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.