Babos Tímea már a 16 között van Wimbledonban

A magyar teniszező oldalán Kristina Mladenoviccsal bejutott a női páros nyolcaddöntőjébe.

TK
2014. 06. 30. 13:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A verseny honlapja szerint a magyar–francia kettős a vártnál kisebb ellenállásba ütközött, és remek játékkal, 24 perc alatt hozta az első szettet. A folytatásban Babosék brékhátrányba kerültek, de rögtön fordítottak, és végül 61 perc alatt jutottak tovább.

Babos és Mladenovic a nyolcaddöntőben az első helyen kiemelt és világelső Szu Vej-Hszie, Suaj Peng tajvani, kínai párossal vagy az ukrán Julija Bejgelzimerrel és a lengyel Klaudia Jans-Ignacikkal találkozik.

A magyar játékos 16.30 óra körül a vegyes páros második fordulójában is pályára lép az amerikai Eric Butorac oldalán, ellenfelük a negyedik helyen kiemelt Leander Paes, Cara Black indiai, zimbabwei duó lesz.

Eredmény:
női páros, 2. forduló (a 16 közé jutásért):

Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 14.)–Belinda Bencic, Cvetana Pironkova (svájci, bolgár) 6:1, 6:3

Babos Tímea vegyes párosban is bejutott a legjobb 16 közé hétfőn a wimbledoni teniszbajnokságon. A verseny honlapjának beszámolója szerint a magyar játékos az amerikai Eric Butorac oldalán szetthátrányból fordítva győzte le a negyedik helyen kiemelt indiai Leander Paes, és a zimbabwei Cara Black kettősét.

Babosék a nyolcaddöntőben a Nenad Zimonjic, Samantha Stosur szerb, ausztrál és a Martin Emmrich, Michaella Krajicek német, holland duó párharcának győztesével találkoznak.

Eredmény:
vegyes páros, 2. forduló (a 16 közé jutásért):
Babos Tímea, Eric Butorac (magyar, amerikai)–Cara Black, Leander Paes (zimbabwei, indiai, 4.) 1:6, 6:2, 6:3

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.