Budaörsön meccselnek a legfittebb hölgyek

A szombati SportFest csúcspontja a Hungarian Open fitnesz és testépítő GP, világ- és Európa-bajnokokkal.

2014. 06. 02. 15:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombaton immár hagyományosan népesedik be a budaörsi városi sportcsarnok és a szomszédos strand területe, a város kiemelt támogatásával negyedik alkalommal rendezik meg a Budaörsi SportFestet. Az egészséges életmód jegyében fogant sportfiesztán 10 órától 18 óráig várják a szervezők az aktív kikapcsolódásra vágyókat, korhatár nélkül. A rendezvény kiemelt programja a nemzetközi, pénzdíjas Hungarian Open Grand Prix fitnesz- és testépítőverseny, amelyen többen is elindulnak a WBPF világszövetség május végi koszovói Európa-bajnokságon tizenhárom aranyérmet begyűjtő válogatottunk tagjai közül. Így például a fitness physique kategóriában győztes, s nem mellékesen kétszeres világbajnok Németh Dorottya, a juniorok között első helyezett Bán Vivien, a férfiaknál a sport physique 180 cm alatti kategóriájában aranyérmes Vígh Domonkos, valamint a 180 cm felettiek között győztes Bogár János.

A Grand Prix szünetében lesz cheer dance, street workout, pole fitness (rúdtánc-) és mazsorettbemutató is a nagyszínpadon. A GP-t kísérő programok szerves részét képezik a legújabb edzésirányzatokat felvonultató power zónák és a küzdősport ágak bemutatói, emellett megrendezik a szkanderezők országos bajnokságát, s lesz fekvenyomó-tehetségkutató is. Ezen túlmenően a gyerek és felnőtt játszótér a szabad területen várja a játékos kedvűeket. S akik kedvet éreznek, kipróbálhatják a strandröplabdát és a strandkézilabdát is.

A versenyek kísérő rendezvénye az Aktív Expo sport- és egészséges életmód kiállítás aktív sportzónákkal és kvízjátékokkal színesítve. A kiállítók folyamatos promóciós tevékenységgel, kóstolókkal, ajándékokkal várják a látogatókat. A legkisebbeknek az arcfestés és a csillámtetoválás, a kézműves foglalkozások, no meg a buborékfújó verseny lehet a legérdekesebb program a szombati budaörsi családi sportfiesztán. A belépőjegy 1500 forintba kerül, de a budaörsi lakcímkártyával rendelkezők, a gyerekek 14 éves kor alatt és nyugdíjasok belépőjegy váltása nélkül látogathatják a rendezvényt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.