Bundesliga-bajnok német válogatottat igazolt a Ferencváros

Benjamin Lauth mellett a svájci Stjepan Kukuruzoviccsal is megállapodtak a zöld-fehérek.

TK
2014. 06. 18. 5:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tartalmas volt a kedd este a Ferencvárosi Torna Club székházában, a Népligeti Sporttelepen. Aláírta szerződését a labdarúgó-csapathoz az ötszörös német válogatott és egyszeres Bundesliga-bajnok Benjamin Lauth. Ezzel a német csatár lett az 1000. olyan Fradi-játékos, aki hivatalos mérkőzésen pályára lép az egyesületben.

Ezt követően Stjepan Kukuruzoviccsal is megállapodtak a zöld-fehérek. A 25 éves, középpályásként bevethető játékos eddigi karrierje során a svájci Thunban és a Zürichben futballozott, utóbbi együttessel éppen az elmúlt szezonban hódította el a Svájci Kupát – írja a budapesti zöld-fehérek honlapja.

Kukuruzovic két találata: 0:20-tól és 1:22-től

Benjamin Lauth szerződtetése már egy ideje a levegőben lógott. Király Gábor, a magyar válogatott kapus egyértelműen ajánlotta a Fradinak.

A Fradinál az idén még nem kimondott cél a labdarúgó Európa-liga csoportkörbe jutás, jövőre már el kell érni ezt a nemzetközi kupákban, itthon viszont csakis a bajnoki arany az elvárás – mondta Orosz Pál, a Ferencváros vezérigazgatója.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.