Douchev-Janics Natasa szezonjának vége

Pokoli edzések várnak rá a gerincműtét után, de egyelőre még futni sem engedik.

GB
2014. 06. 19. 17:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 32 éves sportoló a Kisalföld című lapnak nyilatkozott. Elmondta: nincs olyan állapotban a műtött gerince, hogy teljes értékű munkát tudjon végezni.

„Pénteken voltam MRI-n, most kaptam meg az eredményeket, amelyek szerint nincs baj, ám hiába jók az eredmények, gyakran még érzem, hogy megműtöttek, nem szabad futni, ugrálni, a kajakomba viszont már beletettem közel kétszázötven kilométert” – mondta. Hozzátette: annak ellenére boldog, hogy egyelőre nem versenyezhet, hiszen most már fájdalommentesen élhet.

Douchev-Janics hangsúlyozta: klubja vezetői nagyon rendesek és türelmesek vele, és a szövetség elnöke, Baráth Etele, valamint a felnőtt válogatott vezetőedzője, Storcz Botond is rendszeresen érdeklődik a hogylétéről.

A kajakos azt is elárulta, hogy amikor nem tudott mozogni, felszedett tíz kilót, egyelőre nem terhelheti a gerincét, de ha teljesen felépül, „pokoli edzések” várnak majd rá.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.