Dzsamali 2019-ig marad Veszprémben

Az MKB-MVM Veszprém férfikézilabda-csapat iráni játékosa három évvel meghosszabbította szerződését.

2014. 06. 02. 19:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az átlövőt – írta hétfőn honlapján a klub – 2012-ben négy esztendőre igazolták le, ezt a megállapodást újították most meg. A szerződésbe bekerült egy olyan pont is, amely szerint a klubnak két év múlva joga van egyoldalúan felmondani a szerződést.

A 22 éves Dzsamali, aki a honlap adatai szerint eddigi két esztendeje alatt 293 gólt szerzett a Veszprém színeiben, idén április végén súlyosan megsérült, ám a vártnál gyorsabban felépült a térdszalagszakadásból, s a Bajnokok Ligája hétvégi, kölni négyes döntőjében – a Final Four történetének első ázsiai résztvevőjeként – már pályára is lépett. A bronzmérkőzésen, amelyet a spanyol FC Barcelonával szemben 26-25-re elveszített a magyar csapat, Dzsamali két gólt lőtt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.