Elhagyja a Tisza partját a magyar válogatott kapusa

Tatai Péter közös megegyezéssel szerződést bontott a Pick Szegeddel, és Nagybányán folytatja pályafutását.

TK
2014. 06. 16. 14:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tatai Péter, a Pick Szeged válogatott kapusának szerződése 2015. május 31-éig a klubhoz kötötte. A hálóőr a menedzserén keresztül jelezte, hogy nem szeretne a csapatnál maradni, közös megegyezéssel bontsák fel a szerződését. Tatai négy idényt játszott az EHF-kupa-győztes csapatban. A következő idénytől a romániai Nagybányán folytatja a pályafutását. Az erdélyi csapat már szerződtette az egykori szegedi közönségkedvenc horvát beállóst, Antonio Pribanicot – írja a Pickhandball.hu.

Tatai azért döntött a váltás mellett, mert a Pick szerződtette a spanyol világbajnok José Manuel Sierrát, és a lengyel válogatott – az elmúlt idényben a Csurgó kapuját őrző – Piotr Wyszomirskit. Tatai Péter nyolc érmet szerzett a szegedi együttessel, a legnagyobb sikere a klubbal az EHF-kupa-győzelem.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.