Halászlével készültek a hazai Európa-bajnokságra

A vb-ezüstérmes Kovács Sarolta válogatott társaival együtt Tatán edz a közelgő székesfehérvári viadalra.

Deák Zsigmond
2014. 06. 26. 14:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Halászlét főztünk, ez volt a vacsora, de nem maradunk fent sokáig, mert kemény munkát végzünk, szükség van a pihenésre. Ez a hét és a jövő hét eleje még durva lesz, utána gyorsítunk és rápihenünk a versenyre” – nyilatkozta a Felix Promotion sportmenedzser-irodával együttműködő egyéni világbajnoki ezüstérmes versenyző, aki azt is elárulta, vívóhangsúlyos a tábor, ugyanis a vb-re készülő vívók is Tatán tréningeznek, úgyhogy tudnak segíteni az öttusázóknak.
„Egész nap edzünk, a szabadidőben pedig nem kell utazgatni, hanem pihenhetünk, ami nagyon jó. Nekem elsősorban a futásra kell figyelnem, mert bár az egész felkészülésem sérülésmentes volt, a Világkupa-döntő előtt mandulagyulladást kaptam, és hiába sikerült jól az első három számom, a futásban éreztem meg az egy hét kihagyást. Ezért arra jobban odafigyelünk, de nincs ok az aggodalomra, már kezdek magamhoz térni” – nyilatkozta Kovács Sarolta.
Az öttusa-Európa-bajnokság július 10. és 15. között zajlik számára duplán hazai környezetben, Székesfehérváron.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.