Herrerát akarja a Manchester

Az angol klub már ajánlatot is tett az Athletic Bilbao középpályására.

BL
2014. 06. 24. 18:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Cadena Ser spanyol rádió honlapja szerint a legutóbbi bajnoki szezonban a csalódást keltő hetedik helyen végzett s így az európai kupaszereplésről lemaradó Manchester Unitednek igyekeznie kell az átigazolás lezárásával, ugyanis Herrera kivásárlási ára jelenleg 36 millió euró (közel 11 milliárd forint), ám ez egy záradék értelmében július 1-jén 40 millió euróra (mintegy 12,2 milliárd forint) emelkedik.

Herrera a 2013/14-es szezonban 33 bajnokin lépett pályára a negyedik Bilbaóban és öt gólt szerzett. A játékosért már hivatalos ajánlatot is tett a manchesteri együttes, ezt a bilbaói klub elnöke, Josu Urrutia erősítette meg. Herrerát már tavaly nyáron is megpróbálta leigazolni a Manchester United, akkor nem járt sikerrel.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.