Még egy évet vállal a legendás játékos

Folytatja pályafutását Tim Duncan, az NBA nemrég befejeződött idényében győztes San Antonio Spurs veteránja.

WL
2014. 06. 24. 11:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 38 éves center hétfő este jelentette be, hogy további egy évvel meghosszabbította szerződését, ennek értelmében 10,3 millió dollárt keres majd a texasi klubnál, amely 1997-ben választotta ki az amatőr játékosbörze (draft) első helyén.

„Amíg tudok, segítek. Együtt a legjobb csapat vagyunk” – jegyezte meg Duncan, aki az elmúlt idényben átlagban 29 percet töltött a pályán, 15,1 pontot dobott és 9,7 lepattanót szedett.

A Spurs a címvédő Miami Heatet győzte le az NBA nagydöntőjében. Duncannek ez volt pályafutása ötödik bajnoki címe a csapattal, 1999-ben, 2003-ban és 2005-ben is a finálé legértékesebb játékosának választották.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.