Megszületett Iszinbajeva gyermeke

Az oroszok kétszeres olimpiai bajnok, világcsúcstartó rúdugrójának szülése komplikációmentesen zajlott.

BLM
2014. 06. 29. 18:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Rusathletics.com honlap vasárnap arról számolt be, hogy a 32 éves atléta szülése komplikációmentesen zajlott, Iszinbajeva és gyermeke egyaránt jól van.

Jevgenyij Trofimov, a női rúdugrás élő legendájának számító orosz atléta edzője májusban jelentette be, hogy Iszinbajeva a szülési szabadság után visszatér az edzésekhez és a versenyzéshez, s ott akar lenni a 2016-os riói olimpián.

Iszinbajeva a 2004-es athéni, majd a 2008-as pekingi olimpián győzött, míg a 2012-es londoni játékokon bronzérmet szerzett. Világbajnokságon fedett pályán négyszer, szabadban háromszor érdemelt ki aranyat, s van két Európa-bajnoki elsősége is. Nevéhez 28 világrekord fűződik, s ő volt az első nő, aki átjutott az 5 méteres magasságon. Fedett pályán 5,06, szabadtéren pedig 5,01 méterrel csúcstartó.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.