„Menekülési utat” kínáltak Luis Suáreznek

A koszovói Hajvali futballklub – büntetése idejére – le akarja szerződtetni az uruguayi nemzeti együttes támadóját.

TK
2014. 06. 30. 16:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Mivel Koszovó egyelőre nem tagja a FIFA-nak, azt gondolom, hogy a négyhónapos eltiltás ideje alatt Suárez szerepelhetne nálunk” – nyilatkozta hétfőn Xhavit Pacolli, a klub elnöke, aki hozzátette, már elő is készítették az ajánlatot, amelyet továbbítanak a Liverpoolnak.

A koszovói egyesület 30 ezer euróért (9,3 millió forint) akarja leigazolni Suárezt négy hónapra, s havi 1500 eurós (466 ezer forint) fizetést ajánl az uruguayi sztárcsatárnak, aki a Liverpoolnál egymillió eurót (310 millió forint) keres havonta.

A 27 éves csatár azért kapta a súlyos büntetést, mert a brazíliai világbajnokságon az olaszok elleni csoportmérkőzésen beleharapott Giorgio Chiellini vállába. A kilencmeccses eltiltás a válogatott találkozókra vonatkozik, míg az FC Liverpool a szankció értelmében négy hónapig kénytelen nélkülözni a játékost.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.