Mourinho csapata, a Chelsea jön a Ferencváros stadionavatójára

Jose Mourinho együttese a legerősebb keretével érkezik Magyarországra – mondta Orosz Pál.

TK
2014. 06. 25. 13:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. elnök-vezérigazgatója a szerdai sajtótájékoztatón elmondta, a találkozó szervezése több hónapos munkát igényelt. Hozzátette, Jose Mourinho együttese a legerősebb keretével érkezik majd Magyarországra.

A találkozóra július 14-én kezdődik meg a jegyek árusítása, a mérkőzésre pedig csak azok válthatnak belépőt, akik regisztráltatják magukat az új arénába.

Két és fél hónappal a szerződésben foglalt határidő lejárta előtt készült el a bajnoki bronzérmes Ferencváros labdarúgócsapatának új stadionja.

A Ferencváros szervezett szurkolói csoportjai a beléptetésre vonatkozó intézkedések elfogadhatatlanságára hivatkozva határozatlan ideig nem látogatják a mérkőzéseket az új stadionban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.