Pokol vár Janics Natasára

A sportoló az idén nem versenyez, maximálisan a felépülésére koncentrál.

NT
2014. 06. 19. 13:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint a klasszis sportoló a Kisalföldnek elmondta, a világversenyeken nem indul, de megéri, hiszen a korábban végrehajtott gerincműtét meghozta a várva várt hatást és elmúltak a fájdalmai.

„A férjem, Andró azt mondta, amíg nem épülök fel teljesen, nem szabad keményen terhelni. Híztam tíz kilót, amikor nem tudtam mozogni, azt is le kell adni, de csak kíméletes mozgással. Például amíg nem futhatok, Andró tizenöt százalékos emelkedőre teszi a futógépet, és azon kell öt kilométer/órás sebességgel gyalogolnom egy óráig. Ilyen és válogatott kínzásokat talál ki nekem, dől rólam a víz, viszont a gerincemet nem terhelem. Ha felépülök, pokoli edzések és újítások várnak rám.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.