Portugáliával is egy csoportban a magyarok

U19-es Eb: az osztrákokkal és az izraeliekkel is meg kell küzdeniük a magyar fiataloknak.

TK
2014. 06. 19. 19:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A torna egyik helyszínén, a felcsúti Puskás Akadémián megtartott csütörtöki sorsoláson a B csoportba a bolgár, a német, az ukrán és a szerb csapat került.

Mészöly Géza szövetségi edző korábban azt mondta, hogy az osztrák, a portugál és a címvédő szerb együttes erősebbnek tűnik, így nem lesz könnyű dolga a magyar csapatnak.

A július 19. és 31. között sorra kerülő tornán az egyik csoportmérkőzéseinek Győr és Pápa, míg a másik, magyar érdekeltségűnek Felcsút és az újpesti Szusza Ferenc Stadion ad majd otthont, a két elődöntőt az utóbbi két stadionban rendezik, a döntőre pedig Újpesten kerül sor.

A két négyes első három-három helyezettje kijut a jövő évi U20-as világbajnokságra, míg az első két-két helyezett jut be az Eb-elődöntőbe.

A csoportok:

A csoport: Magyarország, Ausztria, Portugália, Izrael
B csoport: Bulgária, Németország, Ukrajna, Szerbia

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.