38 millió euróért vett csatárt a Chelsea

Az angol csapat lezárta Diego Costa átigazolását.

WL
2014. 07. 16. 0:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A londoni klub kedden közleményben jelentette be, hogy pont került az ügy végére, és megvásárolta az Atlético Madridtól a brazil származású, de a brazíliai világbajnokságon a spanyol válogatottban szerepelt csatárt.

„Tudom, hogy kiváló csapathoz csatlakozom, hiszen az előző szezonban játszottam ellenük” – utalt a 25 éves támadó a Bajnokok Ligája elődöntőjére, ahol korábbi klubjával diadalmaskodott az angol együttes ellen.

Az előző szezonban az Atlético Madridot 35 találattal segítő Diego Costa megszerzése azt jelenti, hogy ő is pályára léphet a 2012-ben BL-győztes Chelsea színeiben augusztus 10-én a Ferencváros elleni barátságos meccsen, amellyel megnyitják a magyar klub új stadionját.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.