A Fradit elhagyó Leonardo újra Monizzal dolgozhat

A német másodosztályban szereplő 1860 München labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Leonardo.

WL
2014. 07. 17. 14:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bajor klub csütörtöki tájékoztatása szerint a 31 éves brazil támadó egy évre kötelezte el magát, és ingyen igazol hozzájuk. A holland tréner nemcsak az FTC-nél, hanem korábbi állomáshelyén, az RB Salzburgnál is együtt dolgozott Leonardoval.

A dél-amerikai futballista – akit a Hivatásos Labdarúgók Szervezete az elmúlt idény legjobb játékosának választott – a múlt héten közös megegyezéssel bontott szerződést a bajnoki bronzérmes Ferencvárossal. Sajtóinformációk szerint Leonardo két hete a Facebook-oldalán azt írta, nem akar többé találkozni Thomas Doll vezetőedzővel, s arról is említést tett, hogy az FTC csak akkor engedi el, ha a következő három évben nem futballozik Magyarországon.

Az 1860 München játékosa a kapus Király Gábor is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.