A volt olasz kapitány a Galatasaraynál kötött ki

Cesare Prandelli két évre írt alá a török klubhoz.

WL
2014. 07. 08. 23:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az isztambuli klub múlt csütörtökön jelentette be, hogy tárgyal az 56 éves szakemberrel, s már aznap megszületett az egyezség.

Prandelli négy évig volt olasz szövetségi kapitány, a két évvel ezelőtti Európa-bajnokságon ezüstérmet nyert együttesével. Tisztségéről a múlt héten mondott le, mivel a válogatott meglepetésre nem jutott tovább a csoportkörből a brazíliai világbajnokságon.

Prandelli honfitársának, Roberto Mancininek a helyét veszi át, ő a Galatasarayjal második lett a török bajnokságban, megnyerte a Török Kupát és nyolcaddöntőbe jutott a Bajnokok Ligájában, ennek ellenére közös megegyezéssel szerződést bontott a klubbal.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.