Akár győznek az argentinok, akár nem, Sabella megy

Erről a szövetségi kapitány ügynöke nyilatkozott az Olé argentin sportlapnak.

VZ
2014. 07. 11. 19:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alejandro Sabella döntéséről ügynöke nyilatkozott az Olé argentin sportlapnak.

„Távozik, akármi legyen is a döntő végeredménye” – szögezte le Eugenio López, aki hozzátette, nem hiszi, hogy a kapitány változtatna álláspontján, még ha Lionel Messiék meg is szereznék a világbajnoki címet. Sabella, az 59 éves egykori argentin válogatott labdarúgó 2011 óta tölti be a szakvezetői tisztet a nemzeti csapat élén.

Ismert, az argentin–bosnyák meccsen Ezequiel Lavezzi sajátos módját választotta szövetségi kapitányának megnyugtatására: amikor Sabella magyarázni kezdett neki a partvonalnál, lefröcskölte frissítőjével. Az edző fel sem vette a hideg zuhanyt, csak magyarázott tovább.

A meccs után megkérdezték Lavezzit, hogy is volt ez. „Á, semmi különös. Csak nagyon ideges volt a Míster, le akartam hűteni egy kicsit. Már hozzászokott ehhez.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.