Biztató Benedekék menetelése

Hibátlanul húzták be a Németország Kupát.

LM
2014. 07. 06. 12:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A július 14-én kezdődő margitszigeti Európa-bajnokság főpróbájának tekinthető eseményen a világbajnoki címvédő magyar együttes – amint az a vlv.hu helyszíni tudósításából kiderült – három szoros meccset játszott. A magyarok pénteken Montenegró (9-8), szombaton pedig a németek (10-8) ellen diadalmaskodtak.

„Megint csak azt tudom mondani, hogy meg vagyok elégedve, mert annak ellenére, hogy tegnap késő este játszottunk, ma reggel ugyanolyan motiváltan, lelkesen játszottak a fiúk. Az pedig, hogy ezeket a szoros meccseket a végén meg tudjuk nyerni, nagyon előremutató a jövőt tekintve\" – nyilatkozta Benedek Tibor a vasárnapi meccs lefújása után a honlapnak.

Eredmény:
Magyarország-Egyesült Államok 12-11 (1-3, 5-2, 5-5, 1-1) 
a magyar góldobók:  Tóth M. 3, Varga Dániel, Hosnyánszky, Vámos 2-2, Erdélyi, Varga Dénes, Madaras

További eredmény:
Montenegró–Németország 7-5

A torna végeredménye:
1. MAGYARORSZÁG 9 pont
2. Montenegró 4 (24-23)
3. Egyesült Államok 4 (32-32)
4. Németország 0

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.