Gerrard búcsút intett

Nem szerepel többet az angol válogatottban a Liverpool ikonja.

BLM
2014. 07. 21. 15:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az angol szövetség (FA) hétfőn hozta nyilvánosságra az FC Liverpool 34 éves középpályásának döntését és hozzátette, Gerrard „nagykövetként” változatlanul az FA alkalmazásában marad.

A 114-szeres válogatott futballista azt mondta, a július 13-án zárult vb után gondolkodott el a jövőjén és meghozta pályafutása „egyik legnehezebb döntését”. Hozzátette, a mostani elhatározása abban segít sokat neki, hogy változatlanul magas szinten játsszon és minden erejével segíthesse a Liverpoolt.

Gerrard 14 évig szerepelt az angol válogatottban, amelynek színeiben 21 gólt szerzett. Nála többször csak a csúcstartó Peter Shilton kapus (125 válogatottság), valamint David Beckham (115) játszott a nemzeti együttesben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.