Hamilton még érzi a múlt heti sérülések nyomait

Még érzi szűk egy héttel ezelőtt elszenvedett balesetében szerzett sérüléseinek nyomait Lewis Hamilton.

KG
2014. 07. 24. 18:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Még nem vagyok százszázalékos, de elég jól rendbe jöttem. Versenyzés közben szerintem már nem lesz gond” – mondta csütörtökön a 29 éves versenyző, aki tavaly és tavalyelőtt is nyert Mogyoródon.

Hamilton múlt szombaton, a német nagydíj időmérő edzésének első részében műszaki hiba miatt megcsúszott és a gumifalnak csapódott autójával. A brit versenyző súlyosabb sérülés nélkül megúszta az esetet, utána azonban hát- és nyakfájdalmakra panaszkodott.

Lewis Hamilton már négyszer nyerte meg a Forma–1-es magyar nagydíjat, tavalyelőtt és tavaly is őt intették le elsőként nálunk. A Mercedes brit pilótája így bizakodhat, hogy vasárnap az összetettben közelebb kerülhet az összetettben vezető csapattársához, Nico Rosberghez, aki még dobogón sem állt a Hungaroringen.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.