Hivatalos: Suárez a Barcelonához igazol

Hivatalosan is bejelentették, hogy Luis Suárez az FC Barcelonában folytatja pályafutását.

SZN
2014. 07. 11. 13:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A katalán klub pénteken a honlapján közölte, hogy a Premier League előző idényében 31 találattal gólkirály, ezzel Cristiano Ronaldóval holtversenyben aranycipős játékos a jövő héten orvosi vizsgálaton vesz részt, ezt követően pedig aláírja öt évre szóló szerződését, majd bemutatják a szurkolóknak. A klubcsere pénzügyi hátteréről egyelőre nem nyilatkoztak a felek, korábbi szigetországi sajtóértesülések szerint a Barcelona 88 millió euróért szerzi meg a játékost.

A 27 éves Suárez barcelonai bemutatkozására még jó ideig várni kell, mivel a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) október 26-áig minden, futballal kapcsolatos tevékenységtől eltiltotta azután, hogy a brazíliai világbajnokságon az olaszok elleni csoportmeccsen megharapta Giorgio Chiellinit, a Juventus védőjét.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.