Husztit jobban érdekli a pénz, mint a szakma

Egy kínai élvonalbeli klub szeretné leigazolni Huszti Szabolcsot, a német labdarúgó-bajnokságban legutóbb tizedik Hannover 96 magyar középpályását.

2014. 07. 15. 17:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Óriási az érdeklődés iránta Kínából, emiatt a Hannover és az ázsiai egyesület állandó kapcsolatban van” – nyilatkozta a német klub egyik szóvivője kedden. Huszti távozása már az előző szezon végén felvetődött, miután a 31 éves futballista a Hannover engedélye nélkül, önkényesen szabadságra ment. Tayfun Korkut, a német együttes török vezetőedzője ugyanakkor legutóbb azt mondta, továbbra is számít a középpályásra, aki a legutóbbi idényben 10 góljával és 9 gólpasszával a csapat legeredményesebb játékosa volt.

Martin Kind, a klub elnöke a Hannoverschen Allgemeinen Zeitung keddi számában azt nyilatkozta, Husztinak sokkal fontosabb az, hogy mennyi fizetést kap, mint az, hogy sportszakmai szempontból megfelelő döntést hozzon. „Szabolcs a jövedelemnek kifejezetten kiemelt jelentőséget tulajdonít” – jelentette ki az elnök.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.