Így lehet tömegközlekedéssel kijutni a Magyar Nagydíjra

A megszokottnál több kocsival közlekedteti a BKK a gödöllői hévet.

TK
2014. 07. 24. 9:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A BKK közleményében hangsúlyozta, hogy a Mogyoród melletti pályát csak a 8-as, gödöllői hévszerelvényekkel lehet elérni, a cinkotai és csömöri 9-esekkel nem. A 3-as, a 4-es, az 5-ös és a 6-os kapuhoz Szilasliget, az 1-es, a 2-es, a 7-es, illetve a 8-as kapuhoz Mogyoród állomáson célszerű leszállni. A távolság az állomásoktól körülbelül két és fél kilométer, ez gyalog 35-40 perc alatt megtehető, de Mogyoródról busszal is lehet utazni.

A hévszerelvények csütörtökön és pénteken a délutáni csúcsidőszakban, valamint szombaton és vasárnap napközben több kocsival közlekednek.

Csütörtöktől vasárnapig az ezeken a napokon érvényes Budapest 24 órás, Budapest csoportos 24 órás és 72 órás jeggyel, Budapest Kártyával, valamint 5/30-as jeggyel rendelkezők a hév vonalán Mogyoródig közlekedhetnek, nem kell kiegészítő jegyet vásárolniuk. A vasárnapra érvényes, kedvezményes, 9990 forintos álló-, illetve a 19 990 forintos ülőjeggyel aznap mind a négy metróvonalon díjmentesen lehet utazni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.