James Rodríguez 70 millióért a Real Madridé

A világbajnokság legnagyobb felfedezettje 70 millió euróért, plusz Casemiróért távozik a Monacótól Madridba.

Ch. Gáll András
2014. 07. 16. 5:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elemi erővel dübörög az átigazolási piac a világbajnokság után. A Marca kész tényként közli Toni Kroos leszerződtetését a Real Madridhoz, a transzfer értéke 25 millió euró, Németországból érkező jelentések szerint már Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München erős embere is bejelentette, hogy el kell adniuk Kroost, amíg pénzt lehet kapni érte, jövő nyáron ugyanis lejár a szerződése.

Ugyanakkor az AS is befejezett tényként röpíti világgá Carmen Colino, a mindig jól értesült riporterhölgy, a Real Madrid felelőse tollából, hogy James Rodríguez, a vb nagy felfedezettje az AS Monacótól a BL címvédőjéhez igazol. A transzfer ára 70 millió euró, plusz Casemiro. A kolumbiai varázsló éves bére 7,5 millió euró lesz.

A Rodríguez-tranzakció feltétele azonban az, hogy el tudják adni Ángel Di Maríát 60 millió euróért a PSG-nek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.