Japán válogatott játékosok igazoltak Fehérvárra

A keret nem végleges, még egy-két játékos érkezése várható – mondta a klub elnöke.

TK
2014. 07. 07. 19:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub hétfői szezonnyitó sajtótájékoztatóján Balássi Imre elnök emlékeztetett rá, hogy az előző idényben hullámzó teljesítményt nyújtott a csapat, a bajnokságban nem sikerült elérni a kitűzött célt, amely akkor is a legjobb négy közé kerülés volt, ugyanakkor a nemzetközi kupaporondon sikeresen szerepelt az együttes, és csak egy hajszál választotta el a fináléba kerüléstől. Hozzátette, a fő cél a soron következő idényre sem változott, és most a dobogó elérését sem tartja elképzelhetetlennek.

Az előző szezonban a norvég Pal Oldrup Jensen irányította a csapatot, ám a szakember visszatért hazájába, helyére Bakó Botond érkezett.

A 33 éves szakember megjegyezte, hogy a klub vezetése olyan jövőképet vázolt fel, amely megegyezik a szakmai elképzeléseivel, s reményei szerint a csapat ott lehet a legjobb négy között. Hozzátette, kulcsfontosságú, hogy Emberovics Mírát, aki a tavasszal súlyos térdsérülést szenvedett, és valószínűleg januárig harcképtelen lesz, megfelelően tudják pótolni.

A sajtótájékoztatón bemutatták az új szerzeményeket: két japán válogatottal, a balszélső Tanabe Jukival és az irányító Isitate Majukóval, valamint a jobbszélső Csáki Viktóriával erősített mostanáig a székesfehérvári klub, de Balássi Imre elmondta, hogy a keret még nem végleges, még egy-két játékos érkezése várható.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.