Kiss Gergely leírta, hogy mi zajlik a színfalak mögött

A felkészülés, a rengeteg befektetett munka – ezekről is ír a klasszis az Életem a játék című könyvében.

NT
2014. 07. 10. 21:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A három ötkarikás aranyérem mellett világ- és kétszeres Európa-bajnok Kiss a csütörtöki sajtóbemutatón a szerzőkkel együtt beszélt a kötet megszületésének fontosabb állomásairól és néhány, a könyvben olvasható emlékezetes történetet is felidézett. A 320 oldalas kiadványban a Racionet-Honvéd balkezes szélsője pályafutása legszebb pillanatait s a nagy mérkőzésekhez kapcsolatos érdekességeket elevenítette fel.

„A sportról, a vízilabdáról és a pályafutásomról szól ez a könyv. A háttérországot akartam bemutatni: a felkészülést, a rengeteg munkát és a fontos találkozók mögötti érzéseket, történeteket, eseményeket, amik a közönség számára nem láthatók” – mondta a 36 éves Kiss Gergely.

A műben több korábbi játékostársa, edzője is megszólal, többek között a szintén háromszoros olimpiai bajnok Kásás Tamás, Benedek Tibor, a kétszeres ötkarikás aranyérmes Fodor Rajmund, Gergely István, valamint a válogatottat háromszor olimpiai győzelemig vezető korábbi szövetségi kapitány, Kemény Dénes.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.