Lemondott Antonio Conte

Antonio Conte kedden köszönt le az olasz bajnok Juventus labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról.

2014. 07. 15. 21:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szakember a klub televíziócsatornáján jelentette be a döntését, amelyhez szerinte hosszú út vezetett. „Nehéz nyerni, nagy erőkifejtést igényel, különösen egy olyan klubnál, mint a Juventus, melynél szinte kötelező a győzelem. De megmutattam: győztes vagyok” – mondta videoüzenetében Conte, akinek 2011-es kinevezése óta sorozatban három bajnoki címet nyertek a Zebrák.

Az olasz sajtó máris Contét tartja a legesélyesebbnek, hogy a világbajnokságon már a csoportkörben búcsúzott válogatott szövetségi kapitánya legyen, de a tréner erre nem kívánt reagálni. A Juventus elnöke, Andrea Agnelli levélben búcsúzott a vezetőedzőtől, s azt írta, Conte fantasztikus vezető, és meglepte a döntése.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.