Már a héten Barcelonába igazolhat Suárez

Brit sajtóértesülések szerint akár már ezen a héten az FC Barcelonába igazolhat Luis Suárez, a Liverpool uruguayi válogatott labdarúgója.

SZN
2014. 07. 04. 20:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Skysports honlapja szerint az eltiltott támadónak a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) engedélyezte, hogy részt vegyen a klubváltáshoz szükséges orvosi vizsgálatokon. A Barcelona sportigazgatója, Andoni Zubizarreta szerint az előző idényben 31 találatával angol gólkirály Suárez bocsánatot kért sportszerűtlen tettéért, és jó úton halad a talpra állás felé.

Korábbi sajtóhírek arról szóltak, hogy a katalán együttes 60 millió fontot (22,8 milliárd forint) fizetne a több hasonló ballépést elkövető csatárért, a Liverpool viszont 80 millió alatt nem akar megválni Suáreztől. A FIFA kilenc mérkőzésre és a futballal kapcsolatos tevékenységektől négy hónapra tiltotta el a 27 éves támadót, aki az olaszok ellen 1-0-ra megnyert csoportmeccsen harapta meg Giorgio Chiellini vállát a brazíliai világbajnokságon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.