Megvan James utóda Miamiban

Dwyane Wade is marad a Heatnél.

WL
2014. 07. 16. 10:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 32 éves olimpiai bajnok néhány hete kilépett a szerződéséből, amely a következő két szezonra 42 millió dollárt biztosított volna neki, ám kiszivárgott információk szerint ismét a floridaiakhoz kötelezte el magát.

Az elmúlt négy évben két bajnoki címet szerzett Heat eddigi vezére, LeBron James pénteken jelentette be, hogy visszatér a Cleveland Cavaliershez.

Jamest a brit Luol Deng lesz hivatott pótolni, a szudáni születésű, 29 esztendős bedobó két évre írt alá, s ez idő alatt 20 millió dollárt fog keresni. A 11. NBA-idényére készülő játékos 2004 óta szinte végig a Chicago Bullst erősítette, majd az előző szezonban 40 meccsen a Clevelandben szerepelt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.