Nem győzött eléggé a Győr

3-1-es összesítéssel búcsúzott a sorozattól a magyar ezüstérmes.

LM
2014. 07. 24. 19:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A házigazdák már a harmadik percben megszerezhették volna a vezetést, de Larsson szabadrúgása a kapufán csattant. A svéd együttes ezt követően is fölényben futballozott, de a helyzeteit nem tudta gólra váltani.

A fordulást követően is a svédek irányították a találkozót, ráadásul a félidő közepén a Győr Rudolf kiállítása miatt emberhátrányba került. Egy perccel később ugyanakkor Andric góljával vezetést szerzett Horváth Ferenc együttese, de ez a találat csak a szép búcsúra volt elég, ugyanis az eredmény már nem változott.

Európa Liga-selejtező, 2. forduló, visszavágó:
IFK Göteborg (svéd) – Győri ETO FC 0-1 (0-0)
Göteborg, 8000 néző, v.: Frankowski (lengyel)
Továbbjutott: az IFK Göteborg, 3-1-es összesítéssel.
gólszerző: Andric (68.)
kiállítva: Rudolf (66.)
sárga lap: Augustinsson (71.), illetve Rudolf (33.), Pátkai (41.), Lang (72.)

IFK Göteborg:
Sandberg – Augustinsson, Jonsson, Bjärsmyr, A. Johansson – Larsson (Sobralense, 69.), J. Johansson, Allansson, Smedberg (Söder, 79.) – Mahlangu – Vibe

Győri ETO FC:
Kocic – Svec, Wolfe, Lang, Völgyi – Kamber, Pátkai (Windecker, 75.), Kronaveter (Koltai, 71.) – Varga R. (Illés, 83.), Rudolf, Andric

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.