Priskin újra az ETO-ban

Ismét a Győri ETO FC-t erősíti Priskin Tamás 44-szeres válogatott labdarúgó.

NT
2014. 07. 22. 17:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub honlapja szerint a 27 esztendős csatár négyéves szerződést írt alá, azaz 2018. június 30-áig kötelezte el magát nevelőegyesületéhez. A révkomáromi születésű támadó minden idők egyik legfiatalabbjaként, alig több mint 16 évesen mutatkozott be az ETO felnőttcsapatában az élvonalban, s 68 mérkőzésen 28 gólt szerzett, majd 2006-ban a Premier League-be igazolt.

Az Angliában töltött öt év után az orosz Vlagyikavkazhoz szerződött, majd idén januárban az Austra Wienhez írt alá. A bécsi egyesület fél évre kölcsönadta őt az izraeli Makkabi Haifának.

Priskin még nem léphet pályára az IFK Göteborg ellen az Európa-liga-selejtező második fordulójának csütörtöki visszavágóján, de vasárnap a Paks elleni bajnokin már újra felhúzhatja az ETO zöld-fehér szerelését.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.