Régi-új játékossal erősített a Ferencváros

A Fradi újabb egy évre kölcsönvette a Werder Brementől Mateo Pavlovicot.

WL
2014. 07. 16. 13:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerződést hosszabbított szerdán a Ferencvárossal Mateo Pavlovic, így a 2014–15-ös szezont is kölcsönben a budapesti zöld-fehéreknél tölt majd.

„Nagyon boldog vagyok, hogy egy évig újra a Ferencvárost erősíthetem. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek a klubban, aki segítette, hogy továbbra is itt játszhassak. Megszerettem a csapatot, a klubot, a szurkolókat, mindenképpen maradni akartam. Az a célom, hogy minél jobb eredményhez segítsem hozzá a Fradit az Európa-ligában és a bajnokságban” – nyilatkozta a játékos a Fradi.hunak.

A horvát védő a Werder Bremen kölcsönjátékosaként egy szezont már lehúzott a Fradiban, egy év múlva pedig az FTC-nek opciós vételi lehetősége is lesz a játékjogára.

Pavlovic a Ferencváros következő Európa-liga-ellenfelével kapcsolatban a honlapnak elmondta: „Ami a Rijekát illeti, természetesen ismerem honfitársaimat, azt gondolom, hogy nagyon erős, egységes csapatot alkotnak. Vannak kiváló labdarúgóik, de a legfőbb erejük az, hogy csapatként tudnak működni. Ha mi is egységesek leszünk, akkor lesz esélyünk a továbbjutásra.”

A hónap elejére is jutott egy jelentős ferencvárosi igazolás, akkor Gera Zoltán írt alá a fővárosi klubhoz. A távozók oldalán is komoly nevek vannak, a közönségkedvenc brazil Leonardo szerződését felbontották, a világbajnokságot is megjárt bosnyák Muhamed Besic is biztosan elhagyja a klubot, a hírek szerint az Everton és a Swansea fut versenyt a szerződtetéséért.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.