Stiebert szerződtette, Priskinre hajt a Győr

Horváth Ferenc vezetőedző elmondta, még legfeljebb három játékos kerülhet a szezonkezdésig a együtteshez.

TK
2014. 07. 07. 11:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub hétfői sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a szerb futballista korábban amerikai és kanadai csapatoknál szerepelt, a Hamburghoz igazolt Stieber Zoltán öccse pedig az Aston Villa tartalékjai között játszott.

Horváth Ferenc vezetőedző elmondta, még legfeljebb három játékos kerülhet a szezonkezdésig a együtteshez, s nevek említése nélkül hozzátette, vannak már jelöltjeik. A szakember kiemelte, a fiatal játékosok vásárlása mellett a legnagyobb erősítésnek azt gondolja, hogy a csapatot nagyjából sikerült együtt tartani.

A távozók között van Kalmár Zsolt, a hazai rendezésű U19-es Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott csapatkapitánya. Új klubjával az anyagi részletekben már megállapodott a Győr, ugyanakkor azt szeretné, hogy a kontinensviadalon még Mészöly Géza csapatában szerepeljen a játékos és csak ezt követően szerződjön egyelőre még meg nem nevezett új klubjához. Tarsoly Csaba klubelnök kitért a korábbi győri kedvenc Priskin Tamásra, elmondta, hogy szeretnék megszerezni a válogatott labdarúgót, akit azonban külföldi szerződése köti.

Az eseményen elhangzott, hogy négy év után újra Adidasban játszik majd a csapat, az erre vonatkozó két plusz két éves szerződést a napokban írták alá.

Császári Attila, az Adidas magyarországi leányvállalatának sportmarketing-vezetője elmondta: a megállapodás részeként egy ingyenes és egy kedvezményes árú csomagot, valamint nemzetközi sikerei után külön juttatást kap a klub.

Közölték azt is, hogy korábban újabb három évre meghosszabbították az Audi Hungaria Motor Kft.-vel fennálló szponzori szerződést.

Vincze Ottó klubigazgató a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy szeptember 4. és 7. között rendezik meg az Audi-kupát az U16-os korosztály számára; itt lesz a győri együttes mellett a Barcelona, a Benfica, a Besiktas, a Dinamo Zagreb, a Partizan Beograd, a Rapid Wien és a Slavia Praha utánpótláscsapata is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.