Suárez a spanyoloknál folytatja

A Goal.com beszámolója szerint szerda éjszaka egyeztek meg a felek a játékos klubcseréjéről.

MD
2014. 07. 10. 16:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Goal.com beszámolója szerint szerda éjszaka egyeztek meg a felek a játékos klubcseréjéről, az üzletet akár 24 órán belül hivatalosan is bejelenthetik. A 27 éves Suárez esetleges barcelonai bemutatkozására azonban még jó ideig várni kell, ugyanis a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) október 26-áig mindennemű futballal kapcsolatos tevékenységtől eltiltotta, mivel a brazíliai világbajnokságon az olaszok elleni csoportmeccsen megharapta Giorgio Chiellinit, a Juventus védőjét. Suárez vételárának egy részét várhatóan Alexis Sanchez eladása fedezi majd, a chilei támadó ugyanis nagy valószínűséggel 40 millió euróért az Arsenalhoz kerül.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.