Szenzációs profi szerződést kapott a magyar bunyós

A fiatal feltörekvő magyar profi ökölvívó, Nemesapáti Norbert hároméves szerződést kötött két tengerentúli promóciós irodával, s a nyár folyamán bemutatkozik az Egyesült Államokban.

Deák Zsigmond
2014. 07. 10. 15:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A legpatinásabbnak számító WBC világszervezetnél nagyközépsúlyú „Youth Silver – Ifjúsági Ezüst” bajnok Nemesapáti Norbert augusztus 8-án, a nevadai Fallonban mutatkozik be a tengerentúlon. A hibátlan mérlegű  (14-0-0, 13 K.O./T.K.O.), s még csak 18 éves bokszoló ellenfele a szintén veretlen, guyanai származású Lennox Allen (17-0-1; 10 K.O./T.K.O.) lesz. Ez a nyolc menetre tervezett küzdelem Nemesapáti részéről már a DiBella Entertainmenttel (a volt világbajnok Erdei Zsolt tengerentúli meccsszervező cégével), valamint a kanadai Jean Pascal Promotions-zel megkötött három évre szóló megállapodás része.

Nemrég arról adtunk hírt, hogy egy másik fiatal bunyós tehetség, a Kanadában felnőtt Darányi Zsolt profi szerződést köt a nagyhírű Top Rankkel, s most Nemesapáti számottevő amatőr ökölvívómúlt nélkül jutott hasonlóhoz. A sportoló, valamint a szerződést tető alá hozó Feja Tibor hetek óta az amerikai tartózkodást intézi – természetesen a felkészülés mellett. Az ESPN amerikai tévécsatorna „Friday Night Fights” sorozatának jogait Magyarországon a DigiSport birtokolja, amely a korábbi nyilatkozatok alapján Nemesapáti augusztus 8-i amerikai bemutatkozását is élőben sugározza.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.