Tizenkilenc hónap után játékra jelentkezett a Bayern-védő

Pénteken ismét pályára lépett a Bayern München színeiben Holger Badstuber.

WL
2014. 07. 19. 15:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 25 éves válogatott védő felkészülési mérkőzésen jutott szerephez, amelyen egy szurkolókból összeállított csapat volt az ellenfél. A meccset szülővárosában, Memmingenben rendezték, s amikor az 58. percben lecserélték, a 11 ezer néző állva tapsolta.

Badstuber először 2012 decemberében szenvedett keresztszalag-szakadást, majd alighogy visszatért, újra elszenvedte ugyanezt a térdsérülést. Időközben többször megoperálták, s tavaly októberben új keresztszalagot is kapott.

A pénteki találkozót egyébként 3-0-ra nyerte meg Pep Guardiola csapata, amelyben a friss világbajnokok még nem léptek pályára, ahogy az új igazolás Robert Lewandowski sem.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.