Több pénzt akar az Arsenal, bírósághoz fordulnak

Aklub azt akarja elérni, hogy évente ne csak három, hanem hat koncertre kerülhessen sor a stadionban.

TK
2014. 07. 22. 19:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az észak-londoni klub azt akarja elérni, hogy évente ne csak három, hanem hat koncertre kerülhessen sor az Emirates Stadionban. Dan Kolinsky, az Arsenal jogi képviselője kedden azt mondta a bíróságon, hogy a kerületi tanács jogtalanul utasította el az egyesület erre vonatkozó kérését, ezért fordultak a legfelső bírósághoz.

Az Arsenal korábban több százezer fontos bevételhez jutott, amikor olyan sztárok játszottak a stadionjában, mint Bruce Springsteen, a Coldplay vagy a Muse. A környéken lakók ugyanakkor már többször panaszkodtak a zajra, egy megbízott szakértő pedig januárban azt mondta, egy olyan klubnak, amely képes kifizetni 43 millió fontot a német válogatott Mesut Özilért, nem szabadna pénzhiányra hivatkoznia.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.