Tőzsér Angliában marad

Tőzsér Dániel a Watford csapatában folytatja labdarúgó-pályafutását.

GB
2014. 07. 07. 20:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A válogatott középpályás tavasszal már meghatározó tagja volt az angol másodosztályban szereplő együttesnek, de akkor a Genoa kölcsönjátékosaként szerepelt a szigetországban, most pedig a Parma adja kölcsön.

A klubváltás a hétvégén történt meg, hétfőn pedig – amint a futballista ügyeit kezelő menedzseriroda közleményben jelezte – már meg is született az új kölcsönszerződés.

Tőzsér két évre kötelezte el magát az angol csapathoz. Mint mondta, az orvosi vizsgálaton mindent rendben találtak, így aláírták a megállapodást, és kedden már csatlakozhat is a Watford keretéhez.

„Sokáig nem tartoztam a Parma kötelékébe – idézte őt a menedzseriroda. – A viccet félretéve: ezt így terveztük, szerettem volna az angol csapatban maradni, jól sikerült az előző félév, lezárhattam a genovai időszakot, és újra élveztem a futballt. Az edzői stáb és a játékoskeret sem változott, így holnap ismerős arcok várnak az ausztriai edzőtáborban.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.