Wenger lemond világbajnokairól

A szezon elején még szabadságot ad az Arsenal mestere a német triónak.

BLM
2014. 07. 25. 14:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Döntenem kellett arról, hogy már a rajtnál velük együtt kezdünk, de elveszítjük őket október környékén, vagy megadom nekik a szükséges pihenőidőt” – nyilatkozta a francia szakember az észak-londoni együttes amerikai turnéja alatt. Hozzátette, utóbbi mellett határozott, figyelembe véve azt is, hogy ez egy kicsit kockázatos, az Arsenalra ugyanis épp az idény elején vár Bajnokok Ligája-selejtezős párharc, amelynek tétje a csoportkörbe jutás.

Sajtóértesülések szerint Özil, Podolski és Mertesacker csak az augusztus 10-ei Szuperkupa, a bajnok Manchester City és az FA-kupa-győztes Arsenal összecsapása után kezdik meg az edzéseket. A bajnoki idény augusztus 16-án kezdődik. „Sajnos túl rövid az idő a vb-döntő és az angol bajnoki rajt között, és egy srácot, aki a legjobbját nyújtotta a vb alatt, három héttel később nehéz arra rávenni, hogy az életéért küzdjön a Swansea vagy a Stoke elleni bajnokin” – mondta Wenger.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.