2560 forintért már láthatja Dzsudzsákékat

Napokon belül megkezdődik a jegyárusítás a magyar labdarúgó-válogatott első Európa-bajnoki selejtezőjére.

WL
2014. 08. 05. 19:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának keddi híre szerint a belépők 3200 és 11 ezer forint közötti összegbe kerülnek. Az augusztus 31-ig megvásárolt jegyekre ugyanakkor 20 százalékos kedvezményt biztosít az MLSZ, így az első hetekben a legolcsóbb belépőkért 2560, a legdrágábbakért pedig 8800 forintot kell fizetni. A találkozóra szóló jegyek megvásárlásához még nem szükséges klubkártyával rendelkezniük a szurkolóknak.

Az MLSZ a kazahok elleni, június 7-én rendezett barátságos mérkőzést megelőzően akciót hirdetett, így azok a szurkolók, akik megvásárolták jegyüket a Puskás Ferenc Stadionban lejátszott összecsapásra és ki is látogattak, ingyen juthatnak hozzá az északírek elleni meccs jegyeihez.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.