A Napoli és az Arsenal sem került előnybe

Az Arsenal Törökországban, míg a Napoli hazai pályán játszott döntetlent a BL selejtezőjének 4. fordulójában.

KG
2014. 08. 19. 20:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Ágyúsok a Besiktas otthonában játszottak gól nélküli döntetlent. A londoni együttes tíz emberrel fejezte be a találkozót, miután Aaron Ramsey-t a 80. percben kiállította a játékvezető – az angol középpályás így a visszavágón sem léphet pályára.

A Leverkusen Koppenhágában ötgólos meccsen került egygólos előnybe a visszavágóra. A találkozó elején Kiessling góljával a németek kerültek előnybe, azonban a hazaiak két gyors góllal rögtön válaszoltak. A félidő hajrájában azonban a Leverkusen fordított, s még a szünet előtt kialakította a 3–2-es végeredményt.

Az olasz Napoli hazai pályán hátrányból felállva játszott 1–1-et a Bilbaóval: Iker Muniain első félidőben szerzett góljára Gonzalo Higuaín válaszolt a második játékrészben.

Gulácsi Péter csapata, a Salzburg hazai pályán 2–1-re legyőzte a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező negyedik, utolsó fordulójának első, keddi felvonásán a Malmőt. Az osztrák bajnok már két góllal is vezetett, de az utolsó percben a vendégek bevették Gulácsi kapuját, így a jövő heti visszavágó még nem lefutott.

Kedd:
Besiktas–Arsenal 0–0
Köbenhavn–Leverkusen 2–3 (2–3)
Napoli–Bilbao 1–1 (0–1)
Salzburg–Malmö 2–1 (1–0)
Steaua Bucuresti–Ludogorec Razgrad 1–0 (0–0)

Szerda:
Aalborg–APOEL Nicosia
Lille–Porto
Maribor–Celtic
Slovan Bratislava–BATE Boriszov
Standard Liege–Zenyit
(Minden találkozó 20.45-kor kezdődik).

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.