A Puskás Akadémiának most sem jött össze a győzelem

A vendég paksiak ráadásul emberhátrányban egyenlítettek Felcsúton.

KG
2014. 08. 15. 19:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ez az jelenti, hogy a hazai csapat továbbra is nyeretlen – két döntetlenje és két veresége van –, a vendégegyüttes pedig a kapott gól nélkül megnyert három mérkőzés után elvesztette első pontjait a bajnokságban.

A felcsútiak még nem győztek bajnoki mérkőzésen a Pancho Arénában. Az előző idényben kikaptak a Videotontól, a Győrtől és a Debrecentől, majd az új szezonban döntetlent játszottak a Péccsel és most a Pakssal.

Jól kezdett a Puskás Akadémia, több ígéretes támadást vezetett, s helyzetei közül gyorsan ki is használt egyet. A félidő további részében kiegyenlített volt a játék, mindkét együttes szervezetten futballozott, így komoly gólszerzési lehetőség már csak távoli lövésből adódott, a hazaiak előtt.

Nagy lendülettel kezdte a második félidőt a Paks, de egy ideig csak mezőnyfölényt tudott kialakítani. A játékrész felénél emberhátrányba került a vendégcsapat: Eppelt könyöklésért állította ki a bíró. A hazai együttesnek több esélye volt előnye növelésére, ezekkel azonban nem tudott élni, a Paks viszont nem állt le, és a hajrá elején kiegyenlített.

Puskás Akadémia–MVM-Paks 1–1 (1–0)

Felcsút, 1000 néző, v: Erdős

gólszerzők: Tóth B. (8.), illetve Könyves (79.)
piros lap: Eppel (68.)
sárga lap: Tóth B. (15.), Kelic (40.), Lencse (53.), Denkovic (72.), Makrai (77.)

Puskás Akadémia: Danilovic – Szélesi, Kelic (Vaszicsku, 50.), Tamás, Gohér – Makrai, Polonkai, Czvitkovics (Tischler, 83.), Tóth B., Harsányi (Denkovic, 68.) – Lencse

MVM-Paks: Molnár P. – Heffler, Kovács G., Gévay, Báló – Könyves (Kulcsár, 87.), Bartha, Kecskés (Kiss, 90.), Tamási (Fiola, 74.), Bertus – Eppel

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.