Bravo bődületes potyagólja a Barca kapujában

Blerim Dzemaili távoli lövését benézte a Barcelona frissen igazolt chilei kapusa, ezzel kaptak ki a katalánok.

Ch. Gáll András
2014. 08. 07. 5:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Genfben játszotta újabb előkészületi mérkőzését a Barcelona, ezúttal a Napoli volt az ellenfél. A délolasz klub 1–0-ra győzött Blerim Dzemailinek a 80. percben lőtt góljával, amit a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetünk védhetetlennek.

Már előzőleg szerencsétlenkedett Claudio Bravo, a világbajnokságon remekelő chilei kapus, alig tudott felszabadítani a rárohanó Michu elől. A labda a kaputól 25 méterre helyezkedő Dzemaili elé került, aki dropból rábombázta, és a kanyarodó labda Bravo kezéről becsorgott a bal sarokba.

„Eltaláltam a kaput, és attól kezdve csak reménykedtem, hátha bemegy. Bement – mondta a macedóniai albán középpályás, aki már a 2006-os és a 2014-es világbajnokságon is szerepelt a svájci válogatottban, s egy gólt is lőtt szabadrúgásból Hugo Llorisnak a Franciaország ellen 5–2-re elveszített csoportmeccsen.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.