Darányi, a Fenomén egy perc alatt kinyírta Haascht

Darányi Zsolt, a Kanadában élő magyar ökölvívó profi debütálása sikerült: egy perc alatt kiütötte ellenfelét.

Ch. Gáll András
2014. 08. 16. 6:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mérkőzést a Tripoli Shrine Centerben rendezték. A 69 kilós, 186 centis Darányi ellenfele az MMA világából érkezett, de nem bírta sokáig az idei Bocskai István Emlékverseny 69 kilós bajnokának rohamait, Darányi az első perc végén kiütötte ellenfelét.

Darányi a következőképpen adta hírül diadalát Facebook-oldalán: „Megnyertem a bemutatkozó mérkőzésemet a profik között! Kiütés az első menetben, az első perc végén. Mindenkinek meg akarom köszönni azt a sok szeretetet, amit kaptam, nagyon értékelem. Köszönöm azoknak is, akik felkészítettek erre a mérkőzésre (edzője Chris Johnson – a szerk.), s azoknak is, akik ezt a meccset létrehozták. És nagyon köszönöm Istennek ezt a győzelmet!”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.