Diego Costa góllal mutatkozott be, Courtois kiszorította Cecht a Chelsea-ben

A Chelsea sem hibázott, egygólos hátrányból fordítva 3–1-re nyert a Burnley vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 1. fordulójában.

NM
2014. 08. 18. 21:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Új korszak kezdődött hétfő este a Chelsea életében: Petr Cech, az együttes kapusa, aki az elmúlt évtizedben, leszámítva a sérüléseit, kihagyhatatlan volt az együttesből, ezúttal a kispadra szorult. Az Atlético Madridtól visszarendelt Thibaut Courtois átvette a helyét, ő védte a kékek kapuját.

S a hazaiak rögtön a 14. percben fel is avatták. Mégsem tört ki pánik a Chelsea-nél, a csapat még az első félidőben fordított 3–1-re, Diego Costa (17.), a vb-döntő hőse, Schürrle (21.) és Ivanovics (34.) szerezték a gólokat, ez maradt a végeredmény.

Diego Costa gólja:

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.