Egyedülálló shopja lett a Ferencvárosnak

Bemutatták a budapesti zöld-fehér labdarúgócsapat idegenbeli mezét.

TK
2014. 08. 06. 13:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szerdai eseményen Gyömbér Gábor csapatkapitány mellett Böde Dániel, Gera Zoltán, a brazil Somália, a spanyol David Mateos, illetve az új szerzemény, a német Benjamin Lauth mutatta be az új, 2016-ig használatos második számú mezt. A trikó alapszíne fehér, a klub jellegzetes zöld színe pedig – a címer mellett – a nyaknál és az ujjszegélynél jelenik meg.

A szurkolói boltról Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója elmondta, a Közép-Kelet-Európában egyedülálló üzletben a nagy nyugati csapatokhoz hasonlóan rengeteg, a klubhoz kapcsolódó relikviát lehet beszerezni, emellett az együttest támogató Nike sportszergyártó cég termékeit is meg lehet vásárolni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.